Alternatief voor Sitebytes

Een alternatief voor Sitebytes zoeken kan om verschillende redenen. Bijvoorbeeld kan het natuurlijk zijn dat u niet tevreden bent met uw huidige website provider. Maar het kan ook zijn dat uw huidige provider zijn prijzen verhoogd of ermee stopt. Dan is het fijn om te weten dat u uw website en domeinnaam kunt verhuizen. Indien gewenst kan Webdiensten ZZP de gehele verhuizing voor u uit handen nemen!

www.

Vergelijk Sitebytes met Webdiensten ZZP

Vergelijking

Domeinregistratie
Verhuisservice
Back-ups tot

Sitebytes

Duurder
Nee
1 maand

Webdiensten ZZP

Goedkoper
Ja & Gratis
12 maanden

Alternatief voor Sitebytes met Spam Assassin
Spamfilter
Cloudlinux OS voor Prestatie & Stabiliteit van uw Alternatief voor Sitebytes
Webhosting Prestatie & Stabiliteit
Imunify360 Malware & Virus beveiliging standaard bij uw Alternatief voor Sitebytes
Malware & Virus Beveiliging
Dagelijkse snapshot back-up van uw Alternatief voor Sitebytes
Dagelijkse Snapshot Back-up

Webhosting

vanaf €3,50 p/mnd

  • SSD Schijfruimte
  • Roundcube Webmail
  • Spamfilter
  • Gratis SSL/HTTPS
  • 1 Klik Web-installer
  • IPV6 Bereikbaar
  • Cronjobs

De voordelen ten opzichte van Sitebytes

Website builder mogelijkheid om populaire website software te gebruiken als WordPress en Joomla. Website support via bijvoorbeeld live chat. Uw WordPress software wordt automatisch bijgewerkt naar de laatste versie. Zodoende bent u via Webdiensten ZZP u altijd voorzien van de laatste essentiële beveiligingsupdates. Hetgeen zeer essentieel is om website software hacks zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht uw website toch gehackt worden, is het altijd fijn om te weten dat wij een dagelijkse back-up maken. Deze back-up werkt met een voorgeprogrammeerde interval tot maximaal twaalf maanden terug.

Gratis DNS Beheer

Zodoende maakt zeer eenvoudig A, CNAME, MX, SPF en TXT records voor uw domeinnaam.

Email accounts

Webdiensten ZZP heeft geen limiet voor het aantal e-mailaccounts, zodat u er zoveel aanmaakt als nodig.

Gratis SSL Certificaat

Waardoor heeft u voor elke bij ons gehoste website icm domeinnaam gratis Let’s Encrypt SSL aan.

Waarom een alternatief voor Sitebytes

Sitebytes is opgericht in 2000 en werd in 2020 overgenomen door TWS. Zoals bij elke overname door TWS worden de prijzen voor webhosting en domeinregistratie na een paar maanden voor de klanten extreem verhoogd. Dit is dus ook het geval bij Sitebytes de prijs verhoging variëren van 22 tot zelfs 100 procent. Dit soort prijs verhogingen zijn voor veel klanten onacceptabel, daarom helpen wij u GRATIS met het verhuizen van uw website naar Webdiensten ZZP.

Vergelijk onze 100+ domeinnaam extensies met die van Sitebytes.

Doordat vele mensen weten niet dat er nieuwe nieuwe domeinnaam extensies op de markt zijn gekomen sinds 2014. Is dit het moment, registreer uw ultieme domeinextensie. Waardoor u dus boven uw directe concurrenten kunt score in bijvoorbeeld Google. Pak uw kans om een zeer unieke domeinnaam registreren. Daardoor kunt u uw domeinnaam net dat beetje extra geven voor uw website. Natuurlijk kunt u uw eigen unieke domeinnaam registeren via ons. Desalniettemin wij hebben de keuze uit maar liefst +900 extensies. Bekijk ons actuele domeinextensie aanbod en de bijbehorende prijzen.