WP Content Copy Protection & No Right Click

Deze wp-plug-in beschermt de inhoud van de berichten tegen kopiëren door een bezoeker van uw website, u wilt niet dat uw inhoud zonder uw toestemming wordt verspreid! De plug-in houdt je berichten en homepage beschermd door meerdere technieken (JavaScript + CSS), deze technieken worden niet

Optimaliseer Database na verwijderen revisies

De plugin “Optimize Database after Deleting Revisions” zou eigenlijk verplicht moeten zijn voor iedere WordPress website. Deze plugin verwijderd alle revisies die automatisch worden opgeslagen door WordPress en optimaliseert daarna gelijk de database. Deze acties kunt u handmatig starten maar ook laten inplannen van één keer per