Domein Registratie

Uw domeinnaam verhuizen

De meeste domeinnamen dienen door de huidige provider te worden “unlocked” en u dient van de huidige provider een “transferkey” te ontvangen. Met deze “transferkey” kan de domeinnaam worden verhuisd. Ik reken geen kosten voor het verhuizen van uw domeinnaam. Neem vrijblijvend contact op als u uw domeinnaam wilt verhuizen.

Uw domeinnaam verkopen

Heeft u een .NL domeinnaam die u (binnenkort) niet meer gebruikt? Dan kunt u de domeinnaam gewoon opzeggen. Maar het is natuurlijk nog beter om er nog geld uit te halen door deze te verkopen. Ik maak maakt het voor u op een eenvoudige en snelle manier mogelijk om uw .NL domeinnamen te verkopen. U bereikt een relevant publiek van potentiële kopers die via een veilingsysteem uw domeinnaam kunnen kopen. Het minimale verkoop bod voor een domeinnaam wordt samen met u besproken. Mocht ik er in slagen uw domeinnaam te verkopen reken ik 35% commissie met een minimaal bedrag van € 25,-. Het is dus volledig op No cure, No pay basis en inclusief veilingkosten. Neem vrijblijvend contact op.

Domeinnaam catchen

In Nederland zijn er meer dan vijf miljoen .NL domeinnamen geregistreerd. Van al deze domeinnamen worden er dagelijks honderden opgezegd. Deze opgezegde domeinen gaan dan eerst voor een bepaalde periode in quarantaine. In deze periode komt de domeinnaam op diverse domeinnaam veilingsites. Om de pakkans van de domeinnaam te vergroten werk ik met meerdere veilingsites. Het minimale bod voor een domeinnaam is € 50,- natuurlijk bied ik niet meer dan uw persoonlijke budget. Mocht ik er in slagen uw domeinnaam te registreren reken ik 10% commissie. Het is dus volledig op No cure, No pay basis. Neem vrijblijvend contact op.

Uit quarantaine halen van uw domeinnaam

Als een domeinnaam wordt opgeheven, komt deze voor een bepaalde periode in quarantaine. Mocht u in deze periode toch beslissen om uw domeinnaam toch te houden kan ik deze voor u uit quarantaine halen. Hiervoor heb ik wel de “transfer key” (verhuiscode) nodig, Deze kunt u verkrijgen via uw huidige provider. Voor het uit quarantaine halen van een domeinnaam brengen de meeste registery kosten in rekening. Deze kosten zijn verschillend per registery en verrekenen ik deze één op één met u. Bijkomende kosten zijn éénmalig € 15,- administratie-,  verwerkingskosten en de jaarlijkse kosten van de domeinnaam. Neem vrijblijvend contact op.

Trustee adres

Voor sommige domeinextensies is het verplicht om een fysiek adres te hebben in het land zelf, voor het administratieve contact van de domeinnaam. Mocht u geen fysiek adres hebben kunt u gebruik maken van onze ‘Trustee service’. De trustee service is een juridische constructie waarbij de registratie van domeinen wordt uitgevoerd met een fysiek adres van een jurist in het betreffende land. Aan deze service zijn wel extra kosten gebonden à € 45,- per domein per jaar.

.NL bulk korting

Als u meerdere .nl domeinen bij mij af neemt, kan ik uw een leuke korting geven.

  • .nl Bulk korting 25 domeinen € 11,-
  • .nl Bulk korting 50 domeinen € 9,-
  • .nl Bulk korting 100 domeinen € 7,-