Domeinnaam registreren

www.

Uw domeinnaam verhuizen

De meeste domeinnamen dienen door of bij uw huidige provider te worden “unlocked” en u dient van de huidige provider een verhuiscode (transferkey) te ontvangen. Met deze verhuiscode kan de domeinnaam worden verhuisd. Wij rekenen geen kosten voor het verhuizen van uw domeinnaam.
Klik hier om een domeinnaam te verhuizen.

Uw domeinnaam verkopen

Heeft u een .NL-domein die u (binnenkort) niet meer gebruikt? Dan kunt u de domeinnaam gewoon opzeggen. Maar het is natuurlijk nog beter om hier nog geld mee te verdienen door deze te verkopen. Wij maken het voor u op een eenvoudige en snelle manier mogelijk om uw .NL domeinnamen te verkopen.

U bereikt een relevante doelgroep van potentiële kopers die via een veilingsysteem uw domeinnaam kunnen kopen. De minimale verkoopprijs voor een domeinnaam wordt samen met u besproken en vast gesteld. Mochten wij er in slagen uw domein te verkopen, dan rekenen wij 10% commissie met een minimaal bedrag van €25,00. Het is dus volledig op ‘No cure, No pay’ basis en inclusief veilingkosten. 
Neem contact met ons op om een domeinnaam te verkopen.

Domeinnamen vangen

Domeinnaam Registeren of Vangen

In Nederland zijn er meer dan vijf miljoen .NL domeinnamen geregistreerd. Van al deze domeinnamen worden er dagelijks honderden opgezegd. Deze opgezegde domeinen gaan dan eerst voor een bepaalde periode in quarantaine. In deze periode komt de domeinnaam op diverse domein veilingsites.

Om de pakkans van de domeinnaam te vergroten werken samen wij met meerdere veilingsites. Het minimale bod voor een domeinnaam is €50,00, maar natuurlijk bieden wij niet meer dan uw persoonlijke budget. Mochten wij er in slagen deze te registreren, dan rekenen wij 10% commissie. Het is dus volledig op ‘No cure, No pay’ basis. 
Neem contact met ons op om een domeinnaam te vangen.

Uit quarantaine halen van uw domeinnaam

Als een domeinnaam wordt opgeheven, dan komt deze voor een bepaalde periode in quarantaine. Mocht u in deze periode beslissen om uw domeinnaam toch te behouden, dan kan deze uit quarantaine worden gehaald. Het uit quarantaine halen van een domein kan alleen bij uw huidige provider. Voor het uit quarantaine halen van een domeinnaam worden door alle registery kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn verschillend per registery. Bijkomende kosten zijn de jaarlijkse kosten van de domeinnaam. De kosten variëren per extensie u kunt deze terug vinden op de betreffende domeinextensie pagina.
Neem contact met ons op om een domein uit quarantaine te halen.

Wanneer u besluit om uw domein door ons uit quarantaine te laten halen, dan hebben wij hiervoor een akkoord nodig voor de heractivatiekosten. Hiervoor vragen wij u om een bericht te sturen vanuit uw Webdiensten ZZP Klantomgeving. Daarnaast hebben wij ook documenten nodig waaruit blijkt dat u de houder bent van het domein of gemachtigd bent te handelen namens deze houder. Het register kan hier bij controle om vragen en wij moeten deze dan kunnen overhandigen. Zodra wij de benodigde gegevens/documenten en het akkoord voor de kosten hebben ontvangen, zullen wij u een factuur toesturen. Zodra deze is voldaan, zullen wij de heractivatie voor u uitvoeren.

Domeinnaam registreren met Trustee adres

Voor sommige domeinextensies is het verplicht om een fysiek adres te hebben in het land zelf, voor het administratieve contact van de domein. Mocht u geen fysiek adres hebben, dan kunt u gebruik maken van onze ‘Trustee Service’. De Trustee Service is een juridische constructie waarbij de domeinnaam registreren wordt uitgevoerd met een fysiek adres van een jurist in het betreffende land. Als deze service nodig is voor een domeinextensie, dan zijn deze kosten verwerkt in de prijs er domein per jaar.