Tag Archief: handleiding

E-mail instellen voor Windows outlook

Voor u kunt beginnen met het instellen van uw Windows outlook e-mail account is het van belang dat u eerst een e-mail account binnen DirectAdmin heeft aangemaakt. Wanneer dit het geval is kunt u de stappen in deze handleiding volgen om de e-mail van uw DirectAdmin account binnen te krijgen op Windows outlook. Deze handleiding beschrijft hoe u een Windows outlook mail account aanmaakt en correct met IMAP in hoort te stellen.

Lees meer… →

E-mail instellen voor Apple Mail

Voor u kunt beginnen met het instellen van uw Apple e-mail account is het van belang dat u eerst een e-mail account binnen DirectAdmin heeft aangemaakt. Wanneer dit het geval is kunt u de stappen in deze handleiding volgen om de e-mail van uw DirectAdmin account binnen te krijgen op Apple mail. Deze handleiding beschrijft hoe u een Apple mail account aanmaakt en correct met IMAP in hoort te stellen.

Lees meer… →

Instellen van SpamAssassin

SpamAssassin is een open source computerprogramma voor servers dat wordt gebruikt voor het herkennen en onderscheppen van spam e-mail. De kracht van SpamAssassin is dat het programma met succes verschillende technieken combineert om spam van ‘gewone’ e-mail te kunnen onderscheiden. Het wordt daarom gezien als een van de beste spamfilters die momenteel beschikbaar is.

Lees meer… →

Indeling van DirectAdmin

Als u bent ingelogd ziet u het controle paneel DirectAdmin, dat als volgt is ingedeeld:

  • Your Account: Hier kunt u de eigenschappen van uw website instellen, zoals het wachtwoord, FTP Management en MySQL Management.
  • E-mail Management: Hier kunt u alles met betrekking tot e-mailinstellingen en spamfilters wijzigen en instellen.
  • Advanced Features: Instellingen voor de gevorderde gebruiker.

Lees meer… →