Tag Archief: handleiding

E-mail instellen voor Windows outlook

Voor u kunt beginnen met het instellen van uw Windows outlook e-mail account is het van belang dat u eerst een e-mail account binnen DirectAdmin heeft aangemaakt. Wanneer dit het geval is kunt u de stappen in deze handleiding volgen om de e-mail van uw DirectAdmin account binnen te krijgen op Windows outlook. Deze handleiding beschrijft hoe u een Windows outlook mail account aanmaakt en correct met IMAP in hoort te stellen.

E-mail instellen voor Apple Mail

Voor u kunt beginnen met het instellen van uw Apple e-mail account is het van belang dat u eerst een e-mail account binnen DirectAdmin heeft aangemaakt. Wanneer dit het geval is kunt u de stappen in deze handleiding volgen om de e-mail van uw DirectAdmin account binnen te krijgen op Apple mail. Deze handleiding beschrijft hoe u een Apple mail account aanmaakt en correct met IMAP in hoort te stellen.

Instellen van SpamAssassin

SpamAssassin is een open source computerprogramma voor servers dat wordt gebruikt voor het herkennen en onderscheppen van spam e-mail. De kracht van SpamAssassin is dat het programma met succes verschillende technieken combineert om spam van ‘gewone’ e-mail te kunnen onderscheiden. Het wordt daarom gezien als een van de beste spamfilters die momenteel beschikbaar is.