Indeling van DirectAdmin

geplaatst in: Kennisbank | 0
u kunt het menu in en uitklappen

Als u bent ingelogd ziet u het controle paneel DirectAdmin. Klik op het onderdeel waar u meer over wilt weten. U wordt dan doorverwezen naar de handleiding van DirectAdmin deze is helaas in het engels.

* Mocht u er niet uit komen neem dan contact met ons op. Vertel ons wat u wilt doen of weten en wij maken er zo snel mogelijk een gratis video handleiding van.

Gratis Video handleiding aanvragen

Dit is als volgt ingedeeld:

Websitebeheer Begin pagina

Op de begin pagina van uw account vindt u een overzicht van uw webhosting pakket.

Standaard ziet u daar 2 opties. Hier kunt u nog een aantal widgets aan toevoegen. Klik op “+add widget” om de extra widget “Databases” en/of “E-mail Accounts” toe te voegen. Als u dit wilt kunt u ook de volgorde van deze widgets wijzigen.

Wat zie ik hier?

Wat u in deze widgets ziet is een overzicht van uw verbruik vast gesteld op een vooraf vast gestelde periode van een dag. Bij sommige overzichten is het mogelijk om de gegevens te verversen, zodat uw nieuwe gegevens worden geladen. Deze gegevens kunnen enige vertraging hebben met de exacte gegevens. Mocht u twijfelen over gegevens kunt u het beste even een paar uurtjes wachten, voor dat u contact met ons opneemt. Mocht u problemen hebben met de bereikbaarheid van uw website of email, neem dan natuurlijk gelijk even contact op met de voor u bekende communicatie opties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *