Indeling van DirectAdmin

Je kan het menu in en uitklappen

Als je bent ingelogd, zie je het controlepaneel DirectAdmin. Klik op het onderdeel waar je meer over wilt weten. Je wordt dan doorverwezen naar de handleiding van DirectAdmin, die helaas in het Engels is.

* Als je er niet uitkomt, neem dan contact met ons op. Vertel ons wat je wilt doen of weten en wij zullen er zo snel mogelijk een gratis post of een videohandleiding van maken.

Dit is als volgt ingedeeld:

Websitebeheer Begin pagina

Websitebeheer Begin pagina

Op de beginpagina van je account vind je een overzicht van je webhosting pakket.

Standaard zie je daar 2 opties. Hier kun je nog een aantal widgets aan toevoegen. Klik op “+add widget” om de extra widget “Databases” en/of “E-mail Accounts” toe te voegen. Als je dit wilt, kun je ook de volgorde van deze widgets wijzigen.

Wat zie ik hier?

Wat je in deze widgets ziet, is een overzicht van jouw verbruik dat is vastgesteld op een vooraf bepaalde periode van een dag. Bij sommige overzichten is het mogelijk om de gegevens te verversen, zodat jouw nieuwe gegevens worden geladen. Het kan zijn dat deze gegevens enige vertraging hebben ten opzichte van de exacte gegevens. Als je twijfelt over de gegevens, is het het beste om even een paar uur te wachten voordat je contact met ons opneemt. Als je problemen hebt met de bereikbaarheid van jouw website of e-mail, neem dan natuurlijk meteen contact op met de voor jou bekende communicatie-opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *