4.9
Gebaseerd op 8 beoordelingen
Bram van Diepen
Bram van Diepen
18:25 16 Jun 19
Karel Faile
Karel Faile
14:49 14 Jun 19
Mark Waterman
Mark Waterman
10:50 14 Jun 19
Uitstekende service en kwaliteit.Betrokken en betrouwbaar.Oplossingsgericht werken
beeldhouwerij van Velzen
beeldhouwerij van Velzen
16:06 15 Jan 17
Niels van Webdiensten ZZP is zeer terzake kundig. De service is snel, betaalbaar en accuraat. Hoge servicegraad en betaalbaarheid.
Otto Wijnen
Otto Wijnen
13:30 24 Nov 14
Niels is een betrokken expert die ver gaat voor zijn relaties. Voor mij is mijn website mijn uithangbord en mijn etalage; daarom ben ik blij met de verregaande service en bereikbaarheid van Webdiensten ZZP. Altijd snelle reactie en oplossingen als er met spoed iets aangepast moet worden. En niet te beroerd om actief mee te denken. Ook fijn; Niels roept niet dat hij iets kan als dat niet het geval is. Dat geeft vertrouwen. Bedankt voor de service en prettige samenwerking! Ik wens elke ZZP-er zo'n fijne eigen externe webdiensten-afdeling toe!
Rudi Streux
Rudi Streux
18:21 18 Nov 13
Dave Bijvoet
Dave Bijvoet
20:46 30 Aug 13
avatar

Marco Snel

Betrokken en Service

Webdiensten ZZP heeft voor mij moeilijke en lastige problemen naar volle tevredenheid opgelost!
Hij was daarbij zeer deskundig netjes en goede uitleg

avatar

Vronie Konijn

Hulp en tomeloze ondersteuning

In 2013 ben ik lopend van huis naar Santiago de Compostela gegaan, ik wilde onderweg de achterblijvers graag op de hoogte houden van mijn avonturen. Ik heb nachtenlang zitten zoeken op internet naar een website-ontwerp die bij me paste. Bijna wanhopig belde ik een paar dagen voor vertrek naar Niels. Binnen twee uur had ik een website waar ik heel gelukkig mee was, maar vooral een die ik zelf kon gebruiken via mijn iPhone. Talloze keren heb ik onderweg contact met Niels gezocht voor vragen, keer op keer werden ze meteen verholpen!
Er zijn heel veel positieve reacties gekomen op mijn website, ik ben Niels zeer dankbaar voor zijn hulp en tomeloze ondersteuning.

avatar

Jan

Klantvriendelijk en vlot

Problemen werden vlot en tot volle tevredenheid verholpen.

avatar

Beeldhouwerij van Velzen

Een Aanrader!

Open communicatie, snelle service, meedenken, strakke prijzen. Een aanrader. Goede, persoonlijke hulp en communicatie door Niels, die er alles aan doet om zo snel en goed mogelijk alles te regelen.

avatar

Jenny Serena

Thanks Niels

Thanks voor jullie service en diensten

avatar

Bonboon

Zeer snel

Niels, bedankt voor je hulp bij het installeren van de WordPress software en het regelen van de https. Je was sneller dan ik had verwacht.

avatar

Zorgsport Noord-Holland

Niels heeft verstand van zaken!

Niels heeft verstand van zaken en staat voor je klaar wanneer je hem nodig hebt. Zijn persoonlijke benadering en ondersteuning zijn een verademing ten opzichte van de ‘grote’ aanbieders. Ik heb al jaren meerdere websites bij hem in beheer en ben zeer tevreden. Aanrader!

avatar

Koen van Velzen

Correct, snel, service: heel tevreden!

Niels van Webdiensten ZZP heeft me geholpen met het overzetten van mijn wordpress.com blogs naar blogs onder eigen hosting en domeinnaam. Door verschillende redenen kwam er allemaal werk bij, maar zonder mopperen is alles razendsnel opgelost, regelmatig zelfs tot in de late uurtjes. Kortom, ik ben enorm tevreden over de service, scherpe prijsstelling, het meedenken over oplossingen en de vakkennis. Echt een aanrader!”

avatar

Maurice

Duidelijke communicatie, snel gehandeld

Goed bedrijf, duidelijke communicatie en zeer snel afgehandeld allemaal. Top!