avatar

Bonboon

Zeer snel

Niels, bedankt voor je hulp bij het installeren van de WordPress software en het regelen van de https. Je was sneller dan ik had verwacht.

avatar

Beeldhouwerij van Velzen

Een Aanrader!

Open communicatie, snelle service, meedenken, strakke prijzen. Een aanrader. Goede, persoonlijke hulp en communicatie door Niels, die er alles aan doet om zo snel en goed mogelijk alles te regelen.

avatar

Zorgsport Noord-Holland

Niels heeft verstand van zaken!

Niels heeft verstand van zaken en staat voor je klaar wanneer je hem nodig hebt. Zijn persoonlijke benadering en ondersteuning zijn een verademing ten opzichte van de ‘grote’ aanbieders. Ik heb al jaren meerdere websites bij hem in beheer en ben zeer tevreden. Aanrader!

avatar

Vronie Konijn

Hulp en tomeloze ondersteuning

In 2013 ben ik lopend van huis naar Santiago de Compostela gegaan, ik wilde onderweg de achterblijvers graag op de hoogte houden van mijn avonturen. Ik heb nachtenlang zitten zoeken op internet naar een website-ontwerp die bij me paste. Bijna wanhopig belde ik een paar dagen voor vertrek naar Niels. Binnen twee uur had ik een website waar ik heel gelukkig mee was, maar vooral een die ik zelf kon gebruiken via mijn iPhone. Talloze keren heb ik onderweg contact met Niels gezocht voor vragen, keer op keer werden ze meteen verholpen!
Er zijn heel veel positieve reacties gekomen op mijn website, ik ben Niels zeer dankbaar voor zijn hulp en tomeloze ondersteuning.

avatar

Otto Wijnen

Echt een aanbeveling!

Nadat mijn site tot twee maal toe gehackt was kwam ik in 2012 bij Niels terecht. Hij wist in een paar uur een WordPress site in te richten die wel bestand bleek tegen de pittige aanvallen van de hackers groep. 
Sindsdien verzorgt hij niet alleen mijn sites; ik heb ook alle hosting bij hem ondergebracht. Nu zijn we bezig met het inrichten van een nieuwe site + webwinkel en ook dit verloopt naar wens. Grote pluim!
Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Hoge integriteit

avatar

Marco Snel

Betrokken en Service

Webdiensten ZZP heeft voor mij moeilijke en lastige problemen naar volle tevredenheid opgelost!
Hij was daarbij zeer deskundig netjes en goede uitleg

avatar

Koen van Velzen

Correct, snel, service: heel tevreden!

Niels van Webdiensten ZZP heeft me geholpen met het overzetten van mijn wordpress.com blogs naar blogs onder eigen hosting en domeinnaam. Door verschillende redenen kwam er allemaal werk bij, maar zonder mopperen is alles razendsnel opgelost, regelmatig zelfs tot in de late uurtjes. Kortom, ik ben enorm tevreden over de service, scherpe prijsstelling, het meedenken over oplossingen en de vakkennis. Echt een aanrader!”

avatar

Jan

Klantvriendelijk en vlot

Problemen werden vlot en tot volle tevredenheid verholpen.

avatar

N. Olivia

Website gratis overgezet

Ik ben vorig jaar overgestapt naar Webdiensten ZZP. Ze hebben mijn website gratis overgezet zonder dat de website offline is geweest. De website is ook nog eens een stuk sneller

avatar

Jenny Serena

Thanks Niels

Thanks voor jullie service en diensten

avatar

Maurice

Duidelijke communicatie, snel gehandeld

Goed bedrijf, duidelijke communicatie en zeer snel afgehandeld allemaal. Top!