Recensies

Ontdek de kracht van Webdiensten ZZP door de ervaringen van tevreden klanten. Hier delen zelfstandige professionals enparticulieren hun successen met onze betrouwbare hosting, creatieve webdesigns, en effectieve online marketingoplossingen. Lees hoe onze diensten hebben bijgedragen aan het versterken van online aanwezigheid en het vergroten van zakelijke impact. Laat u inspireren door de succesverhalen van collega-ZZP’ers en maak weloverwogen keuzes voor uw webbehoeften. Wij bouwen we niet alleen websites, maar ook partnerschappen voor uw professionele groei. Ontdek de weg naar online succes met de expertise van Webdiensten ZZP!

UITSTEKEND
8 recensies op
Peter Sijm
Peter Sijm
2020-08-02
Kleinhout Maritiem
Kleinhout Maritiem
2019-10-03
Op 9 maart 2017 werd mijn website gehackt. De site werd een potentiële valkuil voor iedere bezoeker. Snel offline gehaald natuurlijk, maar dan ?!? Dit is een gebied waar niet mijn talenten liggen. Via buurtapp in contact gekomen met Niels van Webdiensten ZZP. Hij kon mij helpen! Hij heeft er voor gezorgd dat mijn website er weer mooi uitzag. Maar vooral ook, dat ie voor mij en de bezoekers weer goed beveiligd werd èn bleef! Inmiddels zijn mijn website, het onderhoud daaraan en emailverkeer in zijn veilige handen en dat maakt blij en gerustgesteld. Maar dat niet alleen. Niels is goed bereikbaar, analyseert goed wat zijn klant wil en vooral wat ie kàn. Of dat nou veel is of weinig (zoals bij mij), hij denkt mee, adviseert en coacht als geen ander. Zo leer je er ook nog van! Had ik dàt maar eerder geweten. Top bedrijf !
Bram van Diepen
Bram van Diepen
2019-06-16
Mark Waterman
Mark Waterman
2019-06-14
Uitstekende service en kwaliteit. Betrokken en betrouwbaar. Oplossingsgericht werken
Karel Faile
Karel Faile
2019-06-14
beeldhouwerij van Velzen
beeldhouwerij van Velzen
2017-01-15
Niels van Webdiensten ZZP is zeer terzake kundig. De service is snel, betaalbaar en accuraat. Hoge servicegraad en betaalbaarheid.
Otto Wijnen
Otto Wijnen
2014-11-24
Niels is een betrokken expert die ver gaat voor zijn relaties. Voor mij is mijn website mijn uithangbord en mijn etalage; daarom ben ik blij met de verregaande service en bereikbaarheid van Webdiensten ZZP. Altijd snelle reactie en oplossingen als er met spoed iets aangepast moet worden. En niet te beroerd om actief mee te denken. Ook fijn; Niels roept niet dat hij iets kan als dat niet het geval is. Dat geeft vertrouwen. Bedankt voor de service en prettige samenwerking! Ik wens elke ZZP-er zo'n fijne eigen externe webdiensten-afdeling toe!
Webdiensten ZZP
Webdiensten ZZP
2014-11-19