Toekomst vol positiviteit en groei

Wij zijn verheugd om een opwindende toekomst vol positiviteit en groei met u te delen! Na bijna 10 jaar trouwe dienst bij ons huidige webhostingbedrijf, hebben wij de kans aangegrepen om een sprong voorwaarts te maken.

Met de constante ontwikkelingen op het gebied van server- en WordPress-beveiliging, en de toenemende uitdagingen met spammails, waren wij op zoek naar een betrouwbare partner die ons de beste beveiligingsmaatregelen kan bieden. Na zorgvuldig onderzoek hebben wij besloten om onze volledige hosting over te brengen naar ons moederbedrijf, “ideia internet”.

De migratie van uw hosting zal de komende maanden in nauw overleg met elke klant worden uitgevoerd. Wij begrijpen dat veranderingen spannend kunnen zijn, maar we staan klaar om u te ondersteunen en een soepele overgang te garanderen.

Het goede nieuws is dat ideia internet uw huidige pakketten zal overnemen zonder enige prijsverhoging of wijziging tot het einde van 2024. U kunt dus blijven profiteren van dezelfde kwaliteitsservice die u gewend bent, maar dan met verbeterde senlheid, beveiliging en betrouwbaarheid!

Voor degenen onder u die een Reseller-pakket hebben, zal een medewerker van Webdiensten ZZP telefonisch contact met u opnemen via het nummer +31636382486. We begrijpen dat veiligheid en vertrouwen belangrijk zijn, dus aarzel niet om de volledige naam van de medewerker te vragen en deze te controleren via ons webdienstenzzp-ticket systeem.

Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via onze vertrouwde kanalen op webdienstenzzp.nl/contact. We hebben zelfs twee nieuwe telefoonnummers beschikbaar gesteld om ervoor te zorgen dat u altijd gemakkelijk contact met ons kunt opnemen:

ideia internet (support)

Nederland: +31636382486
Portugal: +351920207847

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *