Snelle webhosting Lutjebroek voor iedere website.
Veilig, vertrouwd en persoonlijk in uw eigen dorp.

Omdat wij snelle webhosting aanbieden voor ondernemers of website eigenaren uit Lutjebroek en omgeving. Kunnen wij u snel, persoonlijk en eventueel op locatie helpen. Lutjebroek is een dorp in de gemeente Stede Broec regio West-Friesland. Wat ligt in de provincie Noord-Holland en heeft 2000 inwoners. Lutjebroek is een landelijk bekende naam als metafoor voor een gehucht in de polder. Veel mensen denken dat de plaats niet echt bestaat of een oude, verdwenen plaats is.

In en uitgaande e-mailverkeer beveiliging standaard bij uw Webhosting Lutjebroek pakket
In & Uitgaande Spamfilter
Cloudlinux OS voor Prestatie & Stabiliteit van uw Webhosting Lutjebroek pakket
Webhosting Prestatie & Stabiliteit
Imunify360 Malware & Virus beveiliging standaard bij uw Webhosting Lutjebroek pakket
Malware & Virus Beveiliging
Dagelijkse externe back-up van uw Webhosting Lutjebroek pakket
Dagelijkse Externe Back-up

Webhosting Lutjebroek

vanaf €2,50 p/mnd

  • SSD Schijfruimte
  • Roundcube Webmail
  • In / Uit Spamfilter
  • Gratis SSL Cerificaat
  • 1 Klik Web-installer
  • IPV6 Bereikbaar
  • Cronjobs

Webhosting heeft standaard Installatron

Wist u dat Installatron een één klik web-installer is.
Zodat u zeer gemakkelijk zelf diverse website applicaties kunt installeren.
Zoals; WordPress, Drupal, Joomla, WebsiteBaker, Mambo, phpBB, MyBB, Magento, PrestaShop, OpenCART, osCommerce en nog vele andere apps.

Beheer alles zelf met Directadmin

U kunt in DirectAdmin zelf alles gemakkelijk beheren. Zoals het aanmaken van e-mailaccounts en e-mail doorstuuradressen. Of bijvoorbeeld het installeren van website applicaties zoals WordPress en Joomla. Maar ook de complexere dingen zoals DNS en MX beheer. U kunt altijd onze kennisbank raadplegen mocht u er even niet uitkomen.

Kies uw eigen PHP versie en PHP extensies.

Imunify360 Webhosting Lutjebroek Beveiliging

Wij beveiligen u en uw bezoekers continue met een intelligente firewall. Kortom elk bestand wordt gescand op malware en virussen. Mocht er een geïnfecteerd bestand worden gevonden dan wordt deze direct geblokkeerd. Tevens worden kwaadaardige bots en aanvallen tegen gehouden. Zodat uw website maximaal beveiligd is tegen hackers. 

Automatische back-ups bewaard in een tweede datacenter

Iedere nacht wordt er een externe back-up gemaakt van uw kostbare data. Deze wordt bewaard in de datacenters van CloudLinux welke voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Wij bewaren uw back-ups tot maar liefst 3 maanden terug. Hierdoor kun je altijd kunt terugvallen mocht je per ongeluk iets verwijderen of een bestand willen terughalen. Tevens is uw data veilig mocht er een serieus probleem ontstaan in ons huidige datacenter.