Help, mijn website is gehackt

De nachtmerrie, mijn website is gehackt. Een gehackte website heeft vervelende gevolgen voor u, uw klanten, maar ook potentiële klanten. De malware die zich ergens op uw website heeft genesteld kan bijvoorbeeld spam en phishingmails versturen namens uw bedrijf of website.

Als uw website gehackt is zullen wij deze binnen 24 uur weer veilig online hebben.
Daarnaast regelen wij de whitelisting bij zoekmachines en e-mail providers.
Dit alles voor maar €150,00 inclusief drie maanden nazorg.

Om u te kunnen helpen met uw gehackte website hebben wij minimaal ftp en sql inloggegevens nodig. Zodra wij deze benodigde gegevens van u hebben ontvangen, zullen wij ervoor zorgen dat uw website binnen 24 uur weer veilig online is. Mocht u deze gegevens niet weten kunt u ook de inloggegevens van uw account bij uw webhosting provider geven. Wij zullen uw gegevens uitsluitend gebruiken voor het repareren van uw website en deze naderhand zorgvuldig vernietigen.

Mocht er door de hack gegevens verloren zijn gegaan, dan kunnen wij deze niet herstellen. U bent dan aangewezen op eventuele back-ups van u zelf of door uw webhosting provider.

Nadelen van een hack

Spam e-mails worden opgepikt door grote mailproviders die alle mailing vanaf uw domeinnaam zullen gaan blokkeren (blacklist). Hierdoor zullen e-mails zoals facturen en offertes nooit aankomen. Tevens zullen bezoekers die bv. de Google Chrome brouwser gebruiken uw website niet kunnen bezoeken omdat deze geblokkeerd wordt.

Website hack oplossen

Het oplossen van een hack probleem is vaak erg lastig en zeer complex. Uit ervaring weten wij dat malware meestal verstopt zit in meerdere bestanden en dat deze bestanden elkaar onderling ondersteunen. Als de verwijdering van de malware niet goed of niet volledig gebeurd, dan zal de infectie zich in een fractie van een seconde wederom verspreiden over uw website.

Website hack soorten

Er zijn verschillende soorten hacks.
Een hacker kan een kwaadaardige code ergens op uw website hebben gezet die malware of spam verspreidt. Dit is tevens de meeste voorkomende. Een andere mogelijkheid is dat uw webserver gecompromitteerd is en/of dat er is gerommeld met de database. 

Hoe voorkom ik een website hack?

mijn website is gehackt

Stap 1; update, update, update, update, update…

Waar wij voornamelijk altijd op hameren is; houdt uw software up-to-date en monitor hoe lang geleden de laatste software update is geweest. U kunt dit natuurlijk allemaal dagelijks zelf gaan controleren, maar waarschijnlijk focust u zich veel liever op het succes van uw bedrijf.

WordPress Beveiliging & Onderhoud

Wilt u uw WordPress website beschermen tegen hackers en u geen zorgen maken over alles omtrent de beveiliging van uw WordPress? Dan is de “WordPress Software Onderhoud” het ultieme product voor u! Voor maar €5,00 per maand bent u altijd voorzien van de laatste software updates en is uw website optimaal beveiligd. Zo creëert u meer zekerheid wat betreft de beveiliging van uw website en uw klantgegevens.