Hulp nodig bij een Gehackte Website?

Gehackte Website: Een nachtmerrie

Het overkomt de besten: uw website is gehackt. De gevolgen zijn niet alleen vervelend voor u, maar ook voor uw klanten en potentiële klanten. Malware die zich ergens op uw website genesteld heeft, kan bijvoorbeeld spam en phishingmails versturen namens uw bedrijf of website.

Snelle en Efficiënte Oplossing

Wij begrijpen de urgentie. Als uw website gehackt is, zorgen wij ervoor dat deze binnen 24 uur weer veilig online staat. Daarnaast regelen wij de whitelisting bij zoekmachines en e-mailproviders. Dit alles voor slechts €150,00 inclusief drie maanden nazorg.

Geef ons de nodige informatie

Om uw gehackte website te repareren, hebben wij minimaal FTP- en SQL-inloggegevens nodig. Zodra we deze gegevens van u ontvangen, zorgen wij ervoor dat uw website binnen 24 uur weer veilig online is. Als u deze gegevens niet weet, kunt u ook de inloggegevens van uw account bij uw webhostingprovider verstrekken. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het repareren van uw website en vernietigen ze naderhand zorgvuldig.

Indien door de hack gegevens verloren zijn gegaan, kunnen we deze helaas niet herstellen. U bent dan aangewezen op eventuele back-ups van uzelf of van uw webhostingprovider.

Nadelen van een Hack

Een gehackte website kan leiden tot geblokkeerde e-mails, waardoor facturen en offertes niet aankomen. Ook kunnen bezoekers, vooral die Google Chrome gebruiken, uw website niet bezoeken omdat deze geblokkeerd wordt.

Oplossen van een Hack Probleem

Het oplossen van een hack is vaak complex. Malware verstopt zich meestal in meerdere bestanden die elkaar onderling ondersteunen. Als de verwijdering niet goed of niet volledig gebeurt, verspreidt de infectie zich opnieuw over uw website.

Soorten Website Hacks

Er zijn verschillende soorten hacks, waaronder kwaadaardige code op uw website die malware of spam verspreidt. Een andere mogelijkheid is dat uw webserver gecompromitteerd is en/of dat er is gerommeld met de database.

Hackers zoeken vaak naar privacygevoelige informatie, zoals gebruikersnamen, e-mailadressen en wachtwoorden.

Laat de nachtmerrie van een gehackte website achter u met onze snelle en efficiënte oplossingen. Binnen 24 uur herstellen we uw online platform en zorgen we voor whitelisting bij zoekmachines en e-mailproviders. Beschermt u liever proactief? Ontdek onze Preventieve WordPress Beveiligingsservice voor continue monitoring en updates. Neem nu actie om de veiligheid van uw website te waarborgen en de impact op uw bedrijf tot een minimum te beperken.

Hoe Voorkom ik een WordPress Website Hack?

Stap 1: Update, update, update…

Een fundamenteel aspect ter voorkoming van websitehacks is het waarborgen van de voortdurende actualisering van uw controlepaneel, plug-ins en webhosting naar de meest recente softwareversies. Hoewel dit op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, is uit ervaring gebleken dat niet elke ondernemer dagelijks of zelfs regelmatig deze elementen controleert.

Het benadrukte advies luidt om uw software te allen tijde up-to-date te houden en regelmatig te monitoren wanneer de laatste software-update heeft plaatsgevonden. Hoewel u dit dagelijks zelf kunt controleren, is het begrijpelijk dat uw focus wellicht primair gericht is op het succes van uw onderneming.

Preventieve WordPress Beveiliging

Wilt u uw WordPress-website beschermen tegen hackers en u geen zorgen maken over de beveiliging? Dan is “WP Software & Monitoring” het ultieme product voor u! Voor slechts €4,17 per maand bent u altijd verzekerd van de laatste software-updates en is uw website optimaal beveiligd. Hiermee creëert u meer zekerheid over de beveiliging van uw website en de gegevens van uw klanten.

Bescherm uw online aanwezigheid tegen de dreiging van hacks en waarborg de veiligheid van uw website. Ons toegewijde team staat paraat om uw gehackte website binnen 24 uur te herstellen en verdere schade te voorkomen. Neem de controle terug en voorkom dat uw bedrijfsreputatie en klantvertrouwen lijden onder de gevolgen van een cyberaanval. Vertrouw op onze expertise om uw digitale ruimte veilig te stellen en uw website weer in volle glorie te herstellen.