Website Onderhoud Beverwijk

Website onderhoud is een kritisch punt in het slagen van uw online strategie in Beverwijk. Een eigen website laten maken is vaak één, maar het goed onderhouden van de website is twee. Het zal u niet ontgaan zijn dat er in Beverwijk en op het internet veel websites zijn met oude inhoud. Soms zijn nieuwsberichten die op de voorpagina staan al maanden oud.

Daarnaast is de weergave van uw website anders op een pc, laptop, tablet en telefoon. Kortom, wilt u zelf niet bezig zijn met website content weergave, maar met uw core business? Met het website content onderhoudspakket van Webdiensten ZZP heeft u geen omkijken meer naar de website technieken.

WEBSITE ONDERHOUD

Het gemak vanaf €5,00 per maand

Het kan natuurlijk ook zijn dat u niet tevreden bent over uw huidige website. U wilt een betere uitstraling of functionaliteit toevoegen. Of u wilt af van het onderhoud, omdat het u allemaal toch wel tegenvalt. Geen nood, wij staan voor u klaar. Samen met u kijken we naar de beste website oplossing voor uw bedrijf.

Waarom website onderhoud Beverwijk uitbesteden?

Uw website toont goed op verschillende mobiele apparaten. Daardoor maakt uw website een professionele indruk en krijgt u tevreden bezoekers. Als uw site actueel is en geen problemen vertoont, bent u beter vindbaar bij zoekmachines. Hierdoor krijgt u meer bezoekers. Webdiensten ZZP zorgt er tevens voor dat uw website snel wordt geladen. Dit doen we door pagespeed optimalisatie. Deze optimalisatie is essentieel voor een hogere ranking bij zoekmachines zoals Google en Bing.

WordPress website onderhoudsplannen.

We hanteren verschillende onderhoudsplannen. We hanteren een fair use urensysteem. Dit houdt simpel weg in, als u een keer een klein beetje over uw maand uren heen gaat, dat wij daar niet moeilijk over doen.

Website Content Onderhoud 1

€17,50 p/mnd

Content Onderhoud van uw website.
Wijzigingen binnen 5 werkdagen.
Fair use 1 uur per maand.
Support voor 1 domein.

Website Content Onderhoud 2

€30,00 p/mnd

Content Onderhoud van uw website.
Wijzigingen binnen 5 werkdagen.
Fair use 2 uur per maand.
Support voor 1 domein.

Bekijk alle oplossingen…

Wat kunt u van ons verwachten.

Aanmaken, wijzigen of verwijderen van pagina’s of berichten, wijzigen van de menu structuur, maken van formulieren, kleine foto bewerkingen en controle op spel of zinsbouw fouten. Co-beheer behoort ook tot een mogelijkheid.

De kosten zijn aanzienlijk lager dan het normale uurtarief. Daarom kunt u de website onderhoudsplannen alleen gebruiken voor content-werkzaamheden. Voor ontwerp- of codeerwerk en technische optimalisatie geldt het normale uurtarief.

Website onderhoud Beverwijk is voor wie?

Wilt u regelmatig content aanpassingen aan uw website laten doorvoeren, dan is een website onderhoudsplan vanwege de korting op het uurtarief een voordelige oplossing. Ook als u een deel van het onderhoud aan uw website zelf doet. Want u heeft niet altijd even veel tijd of u vindt sommige dingen lastig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aanpassen van een menu.

Website onderhoud Beverwijk is voor wie?

Hoe werkt het?

1 – U stuurt ons een e-mail
In deze e-mail geeft u de wijzigingen aan ons door.
Vergeet niet eventuele bijlagen zoals foto’s mee te sturen.

2 – Wij updaten uw website
De wijzigingen worden binnen het aangegeven tijdsbestek van het plan door ons uitgevoerd.

3 – U krijgt een bevestiging
In deze bevestiging staat wat we hebben uitgevoerd. Mochten wij iets tegen zijn gekomen dat uw aandacht vereist, krijgt u dat natuurlijk ook te horen. Het is dan aan u de keuze welke actie er moet worden genomen. Wij raden u aan altijd de wijzigingen te controleren.