Website Onderhoud

Maak samen met Webdiensten ZZP een onvergetelijke entree in de digitale wereld! Bij ons vinden we het belangrijk dat uw website er altijd professioneel en up-to-date uitziet. Met ons all-inclusive onderhoudspakket kunt u zich volledig ontspannen en genieten van een website die perfect functioneert, altijd actuele inhoud heeft en er geweldig uitziet op elk apparaat.

Maar dat is nog niet alles! Bent u niet tevreden over je huidige website of wilt u meer functionaliteit en uitstraling? Of bent u moe van het vervelende onderhoud? Maakt u zich geen zorgen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen. Samen bekijken we wat het beste is voor uw bedrijf en zorgen we ervoor dat u een indrukwekkende digitale aanwezigheid heeft. Waar wacht u nog op? Laat ons vandaag nog voor u aan de slag gaan!

WEBSITE ONDERHOUD

Vereenvoudig uw digitale aanwezigheid met
de all-inclusive websiteonderhoud oplossingen.

Verbeter vanaf €5,00 per maand

All-inclusive onderhoudspakket

Bij Webdiensten ZZP geven we uw website de uitstraling waar u naar op zoek bent! Met ons unieke all-inclusive onderhoudspakket hoef u zich geen zorgen te maken over de technische en inhoudelijke aspecten van uw website.

Onze professionals zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date en professioneel is. Daarnaast bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen. Of u nu een nieuwe website wilt of verbeteringen aan uw huidige website, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf optimaal gepresenteerd wordt op het web! Daag ons vandaag nog uit en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Verbeter uw online aanwezigheid en investeer in jouw website onderhoud

Wij zorgen wij ervoor dat uw website niet alleen professioneel oogt op verschillende mobiele apparaten, maar ook beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google en Bing. Met onze website onderhoudsdiensten zorgen wij voor actuele en foutloze inhoud, wat uw online vindbaarheid en aantal bezoekers verhoogt. Daarnaast optimaliseren wij de laadtijd van uw website voor een snellere beleving van uw bezoekers. Door ons in te schakelen, geef u uw bedrijf een professionelere online aanwezigheid en een hogere ranking in zoekmachines. Ervaar zelf het verschil en laat ons uw website onderhouden.

Flexibele Onderhoudsplannen voor jouw WordPress Website.

Wij begrijpen we hoe belangrijk het is om uw WordPress website optimaal te laten functioneren en up-to-date te houden. Daarom bieden we verschillende onderhoudsplannen aan die flexibel zijn in gebruik van uren en aansluiten op uw wensen en behoeften. Wij vinden het belangrijk dat u zich niet beperkt voelt in het gebruik van uren en brengen daarom geen extra kosten in rekening als u af en toe meer uren nodig hebt dan afgesproken. Kies het plan dat bij u past en laat ons de rest regelen, zodat u zich kunt focussen op het laten groeien van uw bedrijf.

Website Content Onderhoud 1

€17,50 p/mnd

Content Onderhoud van uw website.
Wijzigingen binnen 5 werkdagen.
Fair use 1 uur per maand.
Support voor 1 domein.

Website Content Onderhoud 2

€30,00 p/mnd

Content Onderhoud van uw website.
Wijzigingen binnen 5 werkdagen.
Fair use 2 uur per maand.
Support voor 1 domein.

Bekijk alle oplossingen…

Wat kan u van ons verwachten.

Professionele en Betaalbare Website Onderhoudsdiensten – Voordelig voor Regelmatige Content Aanpassingen”

Onze experts bieden u snelle en nauwkeurige aanpassingen op uw website, waaronder het aanmaken, wijzigen of verwijderen van pagina’s of berichten, wijzigen van de menu-structuur, maken van formulieren, kleine fotobewerkingen en controle op spelling- of grammaticafouten. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor co-beheer, zodat u zelf ook aan de slag kunt met uw website. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager dan het normale uurtarief en zijn speciaal ontworpen voor content-werkzaamheden.

Website onderhoud is voor wie?

Onze experts bieden u snelle en nauwkeurige aanpassingen op uw website, waaronder het aanmaken, wijzigen of verwijderen van pagina’s of berichten, het aanpassen van de menu-structuur, het maken van formulieren, kleine fotobewerkingen en controle op spelling- of grammaticafouten. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor co-beheer, zodat u zelf ook aan de slag kunt met uw website. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager dan het normale uurtarief en zijn speciaal ontworpen voor content-werkzaamheden.

Website onderhoud is voor wie?

Hoe werkt het?

1 – U stuur ons een e-mail
In deze e-mail geeft u de wijzigingen aan ons door.
Vergeet niet eventuele bijlagen zoals foto’s mee te sturen.

2 – Wij updaten jouw website
De wijzigingen worden binnen het aangegeven tijdsbestek van het plan door ons uitgevoerd.

3 – U krijgt een bevestiging
In deze bevestiging staat wat we hebben uitgevoerd. Mochten wij iets tegen zijn gekomen dat uw aandacht vereist, krijgt u dat natuurlijk ook te horen. Het is dan aan u de keuze welke actie er moet worden genomen. Wij raden u aan altijd de wijzigingen te controleren.