Website Onderhoud


Maatwerkoplossingen voor uw website: flexibel en efficiënt

Ontdek de diverse oplossingen die wij bieden voor uw website op contractbasis of voor kleine eenmalige aanpassingen aan uw WordPress-site. Of u nu meerdere websites beheert of structureel onderhoud nodig heeft, wij staan voor u klaar met op maat gemaakte offertes. Bekijk hieronder enkele van onze diensten:

Verken onze uitgebreide oplossingen voor websites op contractbasis of voor incidentele aanpassingen aan uw WordPress-site. Of u nu meerdere websites beheert of regelmatig onderhoud nodig heeft, wij bieden op maat gemaakte offertes die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Website Content Onderhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw website? Wij begrijpen dat uw online aanwezigheid van cruciaal belang is en streven ernaar om uw website altijd up-to-date en optimaal presterend te houden. Onze Website Content Onderhoudsdiensten zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen, en we bieden verschillende pakketten om aan verschillende eisen te voldoen.

Content Onderhoud van uw website.
Wijzigingen binnen 5 werkdagen.
Fair use 1 uur per maand.
Support voor 1 domein.

€19,50 p/mnd

Content Onderhoud van uw website.
Wijzigingen binnen 5 werkdagen.
Fair use 2 uur per maand.
Support voor 1 domein.

€35,00 p/mnd

Content Onderhoud van uw website.
Wijzigingen binnen 3 werkdagen.
Fair use 5 uur per maand.
Support voor 1 domein.

€70,00 p/mnd

Wij streven ernaar om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Website Onderhoud op Uurloon Basis

Voor specifieke website diensten werken wij op basis van een uurtarief. Ons team staat voor u klaar van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 17.00 uur. De facturering vindt plaats per 15 minuten, met een starttarief van 15 minuten. In geval van dringende hulp buiten deze reguliere uren geldt er een toeslag. Wij streven ernaar om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u een voorafgaande offerte wenst, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Website werkzaamheden op uurloon basis.
Tijdbestek; ma-vr 09.00-17.00 uur.
Afrekening per 15 minuten.
Starttarief 15 minuten.

€50,00 p/uur

Website werkzaamheden op uurloon basis.
Tijdbestek; ma-vr 17.00-22.00 uur.
Afrekening per 30 minuten.
Starttarief 30 minuten.

€80,00 p/uur

Website werkzaamheden op uurloon basis.
Tijdbestek; ma-vr 21.00-09.00 uur en
weekend of nationale feestdagen.
Afrekening per 30 minuten.
Starttarief 60 minuten.

€120,00 p/uur

Vakkundige Installatie, Beveiliging & Monitoring van uw WordPress- of WooCommerce-website.

Vakkundige Installatie, Beveiliging & Monitoring

Vertrouw op ons voor de vakkundige installatie, beveiliging en optimalisatie van uw WordPress- of WooCommerce-website. Wij bieden niet alleen essentiële plug-ins en een licentie voor het ‘Full Bundle Kadence WP theme’ om direct aan de slag te gaan met het vormgeven van uw website, maar ook onze uitgebreide WP Software- en monitoringdienst, zodat u met een gerust hart kunt focussen op uw online aanwezigheid.

Wij installeren, beveiligen en optimaliseren uw WordPress website. Wij installeren voor u onmisbare plug-ins en de "Full Bundle Kadence WP theme" licentie. Zo kunt u gelijk beginnen met het invullen van uw website of blog.

€10,00 éénmalig

Wij installeren, beveiligen en optimaliseren uw WooCommerce webshop. Tevens installeren wij voor u onmisbare plug-ins en de "Full Bundle Kadence WP theme" licentie. Zo kunt u gelijk beginnen met het invullen van uw webshop.

€25,00 éénmalig

Volledige software onderhoud voor uw Wordpress installatie. Beveiligen van uw WordPress installatie. Uptime Monitoring. Gratis Website Hack Recovery. Support voor 1 domein.

€5,00 p/mnd

Of het nu gaat om het regelmatig bijwerken van uw website-inhoud, het oplossen van specifieke problemen op basis van uurloon, of het herstellen van een gehackte site.

Gehackte WordPress of WooCommerce website?

Bij een gehackte website is paniek niet nodig. Wij zijn de reddingsbrigade voor uw WordPress- of WooCommerce-site, ongeacht de aard van de hack of het gebruikte systeem. We sporen de oorzaak op, verwijderen malware, herstellen kwetsbaarheden en leveren 3 maanden nazorg voor uw beveiliging, inclusief white listing. Uw online veiligheid is onze prioriteit.

Wij herstellen uw WordPress website, ongeacht het type hack en gebruikte systeem, achterhalen de oorzaak en verwijderen de malware of herstellen kwetsbaarheden, zodat u niet opnieuw slachtoffer wordt van een hack.
Inclusief 3 maanden nazorg op uw WordPress beveiliging en white listing.

€150,00 éénmalig

Wij herstellen uw WooCommerce website, ongeacht het type hack en gebruikte systeem, achterhalen de oorzaak en verwijderen de malware of herstellen kwetsbaarheden, zodat u niet opnieuw slachtoffer wordt van een hack.
Inclusief 3 maanden nazorg op uw WooCommerce beveiliging en white listing.

€250,00 éénmalig

Een gehackte website kan voor onrust zorgen, maar wij zijn hier om het voor u op te lossen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw website weer veilig maken.

In een wereld waar online aanwezigheid cruciaal is, streven wij ernaar om uw digitale ervaring naadloos en zorgeloos te maken. Ontdek de veelzijdige maatwerkoplossingen die wij bieden voor uw website, of het nu gaat om periodiek onderhoud, incidentele aanpassingen aan uw WordPress-site, of het herstel van een gehackte website. Bij ons staat flexibiliteit en efficiëntie centraal, en wij begrijpen dat uw behoeften uniek zijn.

Samen Streven naar Excellente Online Ervaringen

In een wereld waar online aanwezigheid cruciaal is, streven wij ernaar om uw digitale ervaring naadloos en zorgeloos te maken. Ontdek de veelzijdige maatwerkoplossingen die wij bieden voor uw website, of het nu gaat om periodiek onderhoud, incidentele aanpassingen aan uw WordPress-site, of het herstel van een gehackte website. Bij ons staat flexibiliteit en efficiëntie centraal, en wij begrijpen dat uw behoeften uniek zijn.

Of u nu één website beheert of een portfolio van sites onder uw hoede hebt, onze op maat gemaakte offertes zijn ontworpen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Van website content onderhoud tot vakkundige installatie, beveiliging en monitoring, wij zijn er om u te ondersteunen op de momenten dat u het nodig heeft.

Ons toegewijde team staat paraat met transparante tarieven en heldere voorwaarden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Of het nu gaat om het regelmatig bijwerken van uw website-inhoud, het oplossen van specifieke problemen op basis van uurloon, of het herstellen van een gehackte site, wij zijn uw partner in digitale betrouwbaarheid.

Laat ons uw online zorgen wegnemen en uw digitale aanwezigheid optimaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw website veilig en up-to-date kunnen houden, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor u. Wij staan klaar om uw digitale reis te vergemakkelijken en uw online wereld probleemloos te laten bloeien.