Website Onderhoud

Maak samen met Webdiensten ZZP een onvergetelijke entree in de digitale wereld! Bij ons vinden we het belangrijk dat jouw website er altijd professioneel en up-to-date uitziet. Met ons all-inclusive onderhoudspakket kun jij je volledig ontspannen en genieten van een website die perfect functioneert, altijd actuele inhoud heeft en er geweldig uitziet op elk apparaat.

Maar dat is nog niet alles! Ben je niet tevreden over je huidige website of wil je meer functionaliteit en uitstraling? Of ben je moe van het vervelende onderhoud? Maak je geen zorgen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen en eisen. Samen bekijken we wat het beste is voor jouw bedrijf en zorgen we ervoor dat je een indrukwekkende digitale aanwezigheid hebt. Waar wacht je nog op? Laat ons vandaag nog voor je aan de slag gaan!

WEBSITE ONDERHOUD

Vereenvoudig jouw digitale aanwezigheid met
de all-inclusive websiteonderhoud oplossingen.

Verbeter vanaf €7,50 per maand

All-inclusive onderhoudspakket

Bij Webdiensten ZZP geven we jouw website de uitstraling waar je naar op zoek bent! Met ons unieke all-inclusive onderhoudspakket hoef je je geen zorgen te maken over de technische en inhoudelijke aspecten van jouw website.

Onze professionals zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date en professioneel is. Daarnaast bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke wensen en eisen. Of je nu een nieuwe website wilt of verbeteringen aan jouw huidige website, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf optimaal gepresenteerd wordt op het web! Daag ons vandaag nog uit en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Verbeter jouw online aanwezigheid en investeer in jouw website onderhoud

Wij zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen professioneel oogt op verschillende mobiele apparaten, maar ook beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google en Bing. Met onze website onderhoudsdiensten zorgen wij voor actuele en foutloze inhoud, wat jouw online vindbaarheid en aantal bezoekers verhoogt. Daarnaast optimaliseren wij de laadtijd van jouw website voor een snellere beleving van jouw bezoekers. Door ons in te schakelen, geef je jouw bedrijf een professionelere online aanwezigheid en een hogere ranking in zoekmachines. Ervaar zelf het verschil en laat ons jouw website onderhouden.

Flexibele Onderhoudsplannen voor jouw WordPress Website.

Wij begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw WordPress website optimaal te laten functioneren en up-to-date te houden. Daarom bieden we verschillende onderhoudsplannen aan die flexibel zijn in gebruik van uren en aansluiten op jouw wensen en behoeften. Wij vinden het belangrijk dat jij je niet beperkt voelt in het gebruik van uren en brengen daarom geen extra kosten in rekening als je af en toe meer uren nodig hebt dan afgesproken. Kies het plan dat bij jou past en laat ons de rest regelen, zodat jij je kunt focussen op het laten groeien van je bedrijf.

Website Content Onderhoud 1

€17,50 p/mnd

Content Onderhoud van uw website.
Wijzigingen binnen 5 werkdagen.
Fair use 1 uur per maand.
Support voor 1 domein.

Website Content Onderhoud 2

€30,00 p/mnd

Content Onderhoud van uw website.
Wijzigingen binnen 5 werkdagen.
Fair use 2 uur per maand.
Support voor 1 domein.

Bekijk alle oplossingen…

Wat kan je van ons verwachten.

Professionele en Betaalbare Website Onderhoudsdiensten – Voordelig voor Regelmatige Content Aanpassingen”

Onze experts bieden je snelle en nauwkeurige aanpassingen op jouw website, waaronder het aanmaken, wijzigen of verwijderen van pagina’s of berichten, wijzigen van de menu-structuur, maken van formulieren, kleine fotobewerkingen en controle op spelling- of grammaticafouten. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor co-beheer, zodat je zelf ook aan de slag kunt met je website. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager dan het normale uurtarief en zijn speciaal ontworpen voor content-werkzaamheden.

Website onderhoud is voor wie?

Onze experts bieden je snelle en nauwkeurige aanpassingen op jouw website, waaronder het aanmaken, wijzigen of verwijderen van pagina’s of berichten, het aanpassen van de menu-structuur, het maken van formulieren, kleine fotobewerkingen en controle op spelling- of grammaticafouten. Bovendien bieden we de mogelijkheid voor co-beheer, zodat je zelf ook aan de slag kunt met jouw website. Onze tarieven zijn aanzienlijk lager dan het normale uurtarief en zijn speciaal ontworpen voor content-werkzaamheden.

Website onderhoud is voor wie?

Hoe werkt het?

1 – Je stuur ons een e-mail
In deze e-mail geeft je de wijzigingen aan ons door.
Vergeet niet eventuele bijlagen zoals foto’s mee te sturen.

2 – Wij updaten jouw website
De wijzigingen worden binnen het aangegeven tijdsbestek van het plan door ons uitgevoerd.

3 – Je krijgt een bevestiging
In deze bevestiging staat wat we hebben uitgevoerd. Mochten wij iets tegen zijn gekomen dat jouw aandacht vereist, krijgt je dat natuurlijk ook te horen. Het is dan aan jouw de keuze welke actie er moet worden genomen. Wij raden je aan altijd de wijzigingen te controleren.