Wij bieden vele mogelijkheden aan op contractbasis. Maar wij kunnen u ook helpen bij kleine éénmalige oplossingen voor uw WordPress website. Heeft u meerdere websites of heeft u structurele website onderhoud nodig? Neem dan contact op voor een offerte opmaat.

WordPress Software Onderhoud

Volledige software onderhoud voor uw Wordpress installatie. Beveiligen van uw WordPress installatie. Uptime & Dmarc monitoring. Website Hack Recovery. Support voor 1 domein.

€4,99 p/mnd

Website Onderhoud Dagtarief

Website werkzaamheden op uurloon basis.
Hulp op afstand tarief: ma-vr 08:00-17:00 uur.
Afrekening per 30 minuten.

€25,00 p/15min

Website Onderhoud Avondtarief

Website werkzaamheden op uurloon basis.
Hulp op afstand tarief: ma-vr 17:00-21:00 uur.
Afrekening per 30 minuten.

€35,00 p/20min

Website Onderhoud Nacht/Weekend

Website werkzaamheden op uurloon basis.
Hulp op afstand tarief: ma-vr 21:00-08:00 uur, weekend of nationale feestdagen.
Afrekening per 30 minuten. Starttarief 60 minuten.

€50,00 p/30min

WordPress Setup

Wij installeren en beveiligen uw WordPress website. U krijgt de beschikking over handige plugins. Zo kunt u gelijk beginnen met het invullen van uw website of blog.

€25,00 éénmalig

WooCommerce Setup

Wij installeren en beveiligen uw WooCommerce webshop. U krijgt de beschikking over handige plugins en de template "Storefront". Zo kunt u gelijk beginnen met het invullen van uw webshop.

€50,00 éénmalig

Herstellen Gehackte WordPress Website

Wij herstellen uw WordPress website, ongeacht het type hack en gebruikte systeem, achterhalen de oorzaak en verwijderen de malware of herstellen kwetsbaarheden, zodat u niet opnieuw slachtoffer wordt van een hack. Inclusief 3 maanden nazorg op uw WordPress beveiliging en white listing.

€199,00 éénmalig

Herstellen Gehackte WooCommerce Website

Wij herstellen uw WooCommerce website, ongeacht het type hack en gebruikte systeem, achterhalen de oorzaak en verwijderen de malware of herstellen kwetsbaarheden, zodat u niet opnieuw slachtoffer wordt van een hack. Inclusief 3 maanden nazorg op uw WooCommerce beveiliging en white listing.

€299,00 éénmalig