Wijziging Facturering & Klantomgeving

Webdiensten ZZP kondigt met genoegen aan dat vanaf 2024 alle facturen namens “Ideia Internet” zullen worden verstuurd. Deze strategische verandering is bedoeld om onze dienstverlening te optimaliseren en de algehele gebruikerservaring voor onze gewaardeerde klanten te verbeteren.

Wat betekent dit voor u als klant:

  1. Facturatie door Ideia Internet: Alle facturen voor webdiensten ZZP worden nu uitgegeven onder de naam “Ideia Internet”. Dit zal geen invloed hebben op de tarieven of voorwaarden van de aangeboden diensten. We verzekeren u dat de overgang naadloos zal verlopen.
  2. Nieuwe Klantomgeving – MyControleArea.com: De klantomgeving, inclusief betalingsfuncties, websitebeheer en domeinregistratie, is verplaatst naar mycontrolarea.com. Hierdoor willen we u een geavanceerde en gebruiksvriendelijke interface bieden voor het beheren van uw webdiensten.
  3. Inloggen Klantomgeving – MyControleArea.com: Wij willen u geruststellen dat ondanks de recente veranderingen in facturatie en klantomgeving, uw inloggegevens voor de klantomgeving onveranderd blijven. U kunt met dezelfde vertrouwde gegevens inloggen op mycontrolearea.com

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via contact@webdienstenzzp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *