WordPress Cursus

Bent u de gedreven online ondernemer die snel vertrouwd wil worden met WordPress? Dan heb ik speciaal voor u een persoonlijke WordPress cursus in samengesteld. Deze cursus kan ik bij mij of bij u op kantoor, thuis of online geven. Voor de online cursus is de installatie van TeamViewer en Skype vereist.

Over de Cursus

De cursus is speciaal gericht op het werken met WordPress, gebruik van social media icm WordPress, zoekmachine optimalisatie icm WordPress en beveiliging van uw WordPress website. Daarnaast zal ik wat dieper ingaan op een aantal aspecten binnen in WordPress. Zoals het beheren van “media” en “do’ and don’t’s” bij het maken van pagina’s en berichten. Tenslotte krijgt u de handige door mijzelf geschreven WordPress Pocket handleiding mee.

Ik begrijp dat het soms moeilijk is om dit tijdens uw eigen werktijd in te plannen. Daarom is er ook de mogelijkheid om deze cursus in de avonduren of het weekend te houden. Mocht u na deze WordPress sessie nog vragen hebben, geen nood. U krijgt na de cursus gratis e-mail ondersteuning voor een periode van 30 dagen.

WordPress Remote Sessie
€35,-
Duur 1 uur
Extra tijd €10,- per kwartier
Eigen pc of laptop
TeamViewer (benodigd)
30 Dagen e-mail support
Weekend toeslag 15%
WordPress Privé Sessie
€95,-
Duur 2 uur
Extra tijd €15,- per kwartier
Eigen pc of laptop
Maximaal 2 personen
30 Dagen e-mail support
Reiskosten €1,- p/km (na 25 km)