WP Software Onderhoud

Website software onderhoud is een kritisch punt in het slagen van uw online strategie. Een eigen WordPress website laten maken is vaak één, maar het goed onderhouden van de WP-software en plug-ins is twee. Hoe vaak hoort of leest u dat een website is gehackt omdat de eigenaar verouderde website software had!

Wilt u zelf niet bezig zijn met website software onderhoud, maar met de inhoud van uw website? Dan is het WordPress Website Software onderhoudspakket van Webdiensten ZZP iets voor u! U heeft dan geen omkijken meer naar de onderliggende techniek van uw website.

Gehackte websites door verouderde WP software!

DE ULTIEME OPLOSSING

ALTIJD UP-TO-DATE

De laatste software update voor maar €5,00 per maand

Naast het veilig houden van uw een website, monitoren wij ook continue de bereikbaarheid. U wilt een betere uitstraling of toevoegen van functionaliteit. Of u wilt af van het onderhoud omdat het u allemaal toch wel tegenvalt. Geen nood, wij staan voor u klaar en kunnen samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Als uw website actueel is en geen problemen vertoont, krijgt u: meer tevreden bezoekers, maakt u een professionele indruk en bent u beter vindbaar in de zoekmachines. Webdiensten ZZP zorgt ervoor dat uw website altijd technisch up-to-date is en dat er altijd een dagelijkse back-up is van uw database en alle andere website uw bestanden.

Naast het volledige software onderhoud voor uw WordPress installatie. Beveiligen wij uw website installatie. Monitoren wij uw website op Uptime & Dmarc. Gratis Website Hack Recovery voor als het toch fout is gegaan. Maar u zal dan wel de eerste zijn! De prijs is per domein.

Wordpress software onderhoud voor uw website

WordPress Website Software Onderhoud

WordPress software ontwikkelingen volgen wij op de voet. We zullen zorgen ervoor dat uw website aan de nieuwste standaarden voldoet. Essentiele veiligheid updates voeren wij binnen 24 uur uit.

Wij zorgen ervoor dat u altijd een actuele WordPress versie heeft en de actuele versies van uw plug-ins gebruikt. Mocht er ondanks alle voorzorg een probleem optreden met uw website zullen wij deze zo snel mogelijk oplossen indien nodig plaatsen wij gratis een back-up terug. Wij bieden deze update ondersteuning aan voor de gratis WordPress.org thema en plugin software. Voor commerciële software reken wij een meerprijs die variabel is.