WP Software Onderhoud

Ontzorg uw WordPress Website met Webdiensten ZZP

Uw online aanwezigheid is van cruciaal belang, maar het onderhouden van uw WordPress-website kan een tijdrovende taak zijn. Hoe vaak horen we niet over gehackte websites vanwege verouderde software? Bij Webdiensten ZZP begrijpen we dat u zich liever bezighoudt met de inhoud van uw website dan met technisch onderhoud. Daarom presenteren wij ons WordPress Website Software Onderhoudspakket – de ultieme oplossing voor een zorgeloze online ervaring.

Vakkundige Installatie, Beveiliging & Monitoring van uw WordPress- of WooCommerce-website. Wij bieden niet alleen essentiële plug-ins en een licentie voor het 'Full Bundle Kadence WP theme'

Altijd Up-to-Date, Altijd Beveiligd

Met ons onderhoudspakket blijft uw website altijd up-to-date. Voor slechts een paar euro per maand ontvangt u de laatste software-updates, essentiële beveiligingspatches en continue monitoring van de bereikbaarheid. Verouderde software wordt een zorg uit het verleden, waardoor uw website beschermd blijft tegen potentiële beveiligingsrisico’s.

Wat krijgt u bij WordPress Software Onderhoud?

  • Veiligheid: Wij beveiligen uw website-installatie om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
  • Monitoring: Wij houden uw website in de gaten op uptime om ervoor te zorgen dat deze altijd beschikbaar is en goed functioneert.
  • Back-up: Dagelijkse back-ups van uw database en bestanden om uw gegevens te beschermen.
  • Gratis Hack Recovery: Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, bieden wij gratis website hack recovery aan. We lossen het op, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Volledige software onderhoud voor uw Wordpress installatie. Beveiligen van uw WordPress installatie. Uptime Monitoring. Gratis Website Hack Recovery. Support voor 1 domein.

€5,00 p/mnd

Ons toegewijde team staat paraat met transparante tarieven en heldere voorwaarden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Of het nu gaat om het regelmatig bijwerken van uw website-inhoud, het oplossen van specifieke problemen op basis van uurloon, of het herstellen van een gehackte site, wij zijn uw partner in digitale betrouwbaarheid.

Ontdek de Zorgeloze Hosting met Webdiensten ZZP

Wist u dat u, door te kiezen voor hosting bij Webdiensten ZZP, altijd verzekerd bent van de nieuwste WordPress-updates? Onze hostingoplossingen bieden niet alleen betrouwbaarheid en prestaties, maar ook de gemoedsrust dat uw website altijd up-to-date is. Bekijk hieronder onze hostingpakketten en ervaar de voordelen van een naadloze integratie met de nieuwste WordPress-technologieën. En vaak zijn we zelfs nog voordeliger!

Profiteer van Actuele WordPress Ontwikkelingen

Wij volgen de nieuwste WordPress-softwareontwikkelingen op de voet. Uw website zal altijd voldoen aan de nieuwste standaarden en essentiële veiligheidsupdates worden binnen 24 uur uitgevoerd. We zorgen ervoor dat u altijd gebruikmaakt van de nieuwste WordPress- en plug-inversies.

Maak Vandaag Nog de Keuze voor Zorgeloos Onderhoud

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en dat u zich wilt concentreren op uw bedrijf. Laat Webdiensten ZZP het technische gedeelte afhandelen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. Maak vandaag nog de keuze voor onze WordPress Website Software Onderhoudsservice en geniet van een professionele uitstraling, tevreden bezoekers en een betere vindbaarheid in zoekmachines.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten kunnen tillen!